Su zammı ESKİ Genel Kurulu’ndan geçti

Eskişehir’de şebeke suyuna yapılacak yüzde 70,23’lük zam ile ilgili gündem maddesi ESKİ Olağan Genel Kurulu’nda 28 Kasım’dan itibaren geçerli olmak üzere oy çokluğuyla kabul edildi.

Su zammı ESKİ Genel Kurulu’ndan geçti
25 Kasım 2022 Cuma 19:22

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gerçekleşen ESKİ Olağan Genel Kurulu’nda, şebeke suyuna yapılacak yüzde 70’lik zamma ilişkin, “Su Satış ve Kullanılmış Suların Uzaklaştırılması Tarifesi ile Su-Atıksu Hizmet, Teminat ve Yaptırımlar Tarifesi ile İlgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu” gündem maddesi, AK Parti grubunun itirazına rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.
Buna göre konutlarda kullanılan şebeke suyunun 1 metreküpü, 7 lira 93 kuruştan 13 lira 50 kuruşa yükseldi. İş yerleri ve inşaatlarda ise bu rakam önceki tarifede 15 lira 90 kuruş iken 27 lira  6 kuruş oldu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 1 yıl önce
topunuzun belasını versin