“SU YOKSA HAYAT YOK”

Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu, Köprübaşı İskelesi önünde toplanarak 22 Mart Dünya Su Günü ile ilgili basın açıklaması yaptı.

“SU YOKSA HAYAT YOK”
22 Mart 2018 Perşembe 16:03

“Toprak yoksa ağaç yok, ağaç yoksa su yok, su yoksa hayat” yazılı dövizlerle iskele önünde toplanan grup üyeleri, su kaynaklarımızın korunması gerektiğinin altını çizdi. Açıklamayı yapan Çevre Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Sadife Aşıcıel “Çevre Sağlık Çalışma Grubu olarak su ve toprağın birbirinden ayrılmaz bir bütün olduğunu düşünüyoruz. Bu doğrultuda kentimizde su kaynaklarının korunması, dikkatle kullanılması, kirletilmemesi, kayıpların azaltılması çalışmalarının toprağın korunması ile birlikte yürütülmesini önemsiyoruz ve bu konuda çalışmalar yapan tüm kurum ve kuruluşları hayata geçirecekleri projelerde ortak hareket etmeye davet ediyoruz.”dedi.

Açıklamanın ardından botlara binen grup üyeleri, Porsuk üzerinde mesaj içerikleri dövizler ile tur atarak konu hakkında vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.