Soner Yüksel: Lafı hiç eğip, bükmeye gerek yok

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Eskişehir ziyaretinde Eskişehirspor Başkanı Mehmet şimşek ile görüştürülmemesini değerlendiren Anadolu Gazetesi’nden Soner Yüksel, Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eskişehir ziyaretinde normalde protokol listesinde olan Eskişehirspor yönetiminin Ak Parti temsilcileri tarafından listeden çıkarıldığını hatırlattı ve sözü Nabi Avcı ile Harun Karacan arasında yaşanan gerilime getirdi.

Soner Yüksel: Lafı hiç eğip, bükmeye gerek yok
22 Nisan 2022 Cuma 09:46

Eskişehirspor birkaç iyi niyetli insanın gayretleri ile sadece yaşadığını ancak nefes alamadığını belirten Yüksel,  “Çünkü mali sorunları bir yana Eskişehirspor adeta bürokrasinin gazabına uğruyor.

Birkaç kez belirtmiştik. Pek çok insan Eskişehir’in sadece -3 puanla, altyapısına bile gelen transfer yasağı ile cezalandırıldığını düşünüyor. Bu konuda tek olduğu için sürekli bu kısım dillendiriliyor” dedi.

Yüksel yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak ise “Son günlerde Eskişehirspor yönetimi ile Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nun görüştürülmemesi ile ilgili trajik bir gündem var.



Bu da ilk değil. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eskişehir ziyaretinde normalde protokol listesinde olan Eskişehirspor yönetimi, bu şehrin Ak Parti temsilcileri tarafından bu listeden çıkarılmış ve ne üzücüdür ki Eskişehirspor teknik direktörü Suat Kaya’nın araya araya girip kendi tanıdıkları vesilesiyle Eskişehirspor yönetimi Cumhurbaşkanı ile görüşebilmişti.



Bakan Kasapoğlu Eskişehir’e geliyor ve Eskişehirspor gibi şehrin en önemli değerinin yöneticileri ile bir Spor Bakanı iki dakika görüşmüyor, görüştürülmüyorsa bunun sebebi ne olabilir?” sorusunu sordu  ve cevapladı: Lafı hiç eğip, bükmeye gerek yok.


Ak Parti vekilleri kendi içindeki anlaşmazlık ve rahatsızlığı o kadar doruğa çıkarmış ki…

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.