Sokağa çıkma yasağında asfalt çalışmaları hız kesmiyor

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı'nı kararlılıkla uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde bir yandan vatandaşların ihtiyaçlarını giderirken diğer yandan da çalışmalarını sürdürüyor.

Sokağa çıkma yasağında asfalt çalışmaları hız kesmiyor
03 Mayıs 2020 Pazar 16:54

Krizi fırsata çevirerek planlanan çalışmaları daha hızlı gerçekleştirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda geçen hafta başladığı tramvay hemzemin geçitleri ve kavşaklardaki sıcak asfalt çalışmalarına bu hafta da devam etti. ESTRAM ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin koordineli olarak çalıştığı 7 farklı noktada çalışmalar hızla tamamlandı.

Hava Şehitliği Tramvay Durağı, Vişnelik Tramvay Durağı, Cumhuriyet Bulvarı- Borsa Caddesi Kavşağı, 19 Mayıs Caddesi-Borsa Caddesi Kavşağı, Millet Caddesi, Porsuk Spor Salonu yanı ve Atalar Caddesi'ndeki tramvay yolları ile trafik akışının kesiştiği noktalarda deforme olan taşları söken ekipler, sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak yolları hazır hale getirdi. Taşıtların konforlu geçişini sağlamak için çalışmaların geçen haftadan beri devam ettiğini belirten yetkililer, vatandaşlardan çalışmalarla ilgili olumlu dönüşler aldıklarını ifade ettiler.

Cadde ve bulvarlarda yama çalışmaları da devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanlarında bulunan cadde ve bulvarlarda kışın deforme olan alanların bakım ve onarım çalışmalarına da bu süreçte devam ettiklerini ifade eden yetkililer "Tramvay kavşaklarında gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanı sıra sokağa çıkma yasağını fırsata çevirerek yaz için planlama yaptığımız cadde ve bulvarlardaki bakım ve onarım çalışmalarımıza da bu süreçte hız verdik. Bu hafta sonu 7 farklı noktada çalışan ekiplerimiz, cadde ve bulvarlarımızı vatandaşlarımız için daha konforlu hale getirdiler. Cumhuriyet Bulvarı ile Sarper Kavşağı arasında, Ertaş Caddesi-Küçük Sanayi Kavşağı'nda, Akarbaşı Kavşağı'nda, İsmet İnönü 2 Caddesi- Şahin Caddesi ve Espark Kavşağı'nda, Ziyapaşa Caddesi ile Vatan Caddesi üzerinde, Gazi Yakup Satar Caddesi tramvay durakları çevrelerinde çalışmalarımız tamamlandı" diyerek önümüzdeki hafta sonu da belirlenen farklı noktalarda da çalışmaların devam edeceğini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.