SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI UYGULANACAK

Liselere Giriş Sınavı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın yapılacağı iki hafta sonu sokağa çıkış kısıtlaması getirildi…

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI UYGULANACAK
18 Haziran 2020 Perşembe 13:11

Cumartesi günü yapılacak LGS için sokak kısıtlaması kararı çıktı. Sınavın öncesinde ve bittikten sonra sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın LGS ve YKS’nin yapıldığı saatlerde sokak kısıtlaması talimatı verdiğini açıkladı. 

Sağlık bakanı, cumartesi günü düzenlenecek LGS ve 27-28 Haziran’da düzenlenecek YKS sırasında kısıtlama geleceğini Twitter hesabından duyurdu: “LGS ve YKS GÜNLERİNDE sağlanması gereken şartlar konusunda Bilim Kurulumuz tavsiye kararı aldı. Sınava gidiş ve dönüş saatlerinde dışarıda yoğunluk olmaması, GÜNÜN GENÇLERE AYRILMASI için Sn. Cumhurbaşkanımız sınırlı bir sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.