SMA hastası Muzaffer bebeğin annesi yaşamına kıydı

Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesi Sütlüce Mahallesi'nde yaşayan SMA Tip-1 hastası Muzaffer Emin Kiraz'ın annesi Emine Kiraz'ın, intihar ederek, yaşamına son verdiği öğrenildi.

SMA hastası Muzaffer bebeğin annesi yaşamına kıydı
19 Kasım 2021 Cuma 22:05

Akşam saatlerinde meydana gelen olay sonrası ailenin evine ekipler sevk edildi. İlk belirlemelere göre Muzaffer bebeğin annesi, Emine Kiraz'ın kendisini asarak intihar ettiği belirlendi.

Bunalıma girdiği için intihar ettiği ileri sürülen Emine Kiraz'ın Muzaffer bebek ile son fotoğrafı yürekleri burktu. Emine Kiraz fotoğrafta "Evladım ile çekildiğim son fotoğraf. Kokusuna hasretim benden ayrı yoğun bakım odalarında acı içinde. Bir anne olarak yalvarıyorum yardım edin. Ben evladımı kaybetmekten çok korkuyorum. Bu acıyı yaşadım bir daha yaşamaya dayanamam. Lütfen elimizden tutun sizlere ihtiyacımız var. Muzaffer evini özledi, annesini özledi, ailesini özledi. Bilmediği yerde bilmediği cihazlar içinde küçücük bedeni ile" notunu paylaşmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.