Sivrihisarlılar yeni dernek binasına kavuşuyor

Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde yapılacak olan yeni dernek binasının temel atma töreni gerçekleşti.

Sivrihisarlılar yeni dernek binasına kavuşuyor
30 Aralık 2018 Pazar 13:17

Törene; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, dernek yönetimi ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Dernek Başkanı İsmail Arslan, törende yaptığı konuşmada, “Bizler Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği olarak 20 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Bu 20 yıl içerisinde hep gündeme gelen fakat bir türlü gerçekleştirilemeyen yerimizi almış bulunmaktayız.  Yerimizin, yeri ve konumu merkezidir. Bizlerin burada her türlü faaliyetlerini yapabilecek kapasite ve konumdadır. Bizler dernek olarak bu mekanı çok yakın bir zamanda bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.  

Arslan, temelini atttıkları dernek binası için 'Bir tuğlada sen koy' kampanyası başlattıkları açıklayarak, “Önümüzde bir inşaat süreci var. ‘Bir tuğla da sen koy’ kampanyasını geçen hafta başlattık.  Kampanyaya tüm Eskişehirlilerin destek vermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Temeli atılan dernek binası 153 metrekare alana sahip olacak. Dernekte, Sivrihisar yemek kültürü, yabancı dil, satranç, matematik ve kadınlar için çeşitli kurslar düzenlenecek

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.