Sivrihisar’da sathi kaplama

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından asfalt sathi kaplama çalışmaları Sivrihisar kırsalında devam ediyor.

Sivrihisar’da sathi kaplama
09 Ağustos 2021 Pazartesi 14:02

İş programı çerçevesinde devam eden çalışmalar kapsamında yol işleri ekipleri, Sivrihisar ilçesi Sığırcık ile Kaldırım Mahallelerini birbirine bağlayan 11 kilometre uzunluğundaki yola asfalt sathi kaplama yapıyor. Yol işleri yetkilileri, yolun altyapısının ve zemin iyileştirme çalışmalarından sonra tespit edilen noktalara beton boru atımı yaptıklarını belirterek, üst yapı çalışmalarına bağlı asfalt sathi kaplamaya başladıklarını belirttiler. Mahalle sakinleri yol çalışmalarından dolayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ettiler. Ekipler iş programı çerçevesinde diğer ilçelerde de programda olan mahalle yollarında çalışmalara devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.