Sıva Altı Ano Profili

Sıva Altı Ano Profili
03 Şubat 2021 Çarşamba 12:21

Her türlü sıva uygulamasından sonra kullanılabilen sıva altı ano profili ürünlerinin kullanım alanları oldukça çeşitlidir. Kaliteli malzemelerden üretilmektedir. İnşaat ve yapı malzemeleri arasında yer alır. Kullanım alanı çeşitlilik gösterir. Her türlü sıvadan sonra uygulanabilir olması ürünün kullanımı adına önemli bir detaydır. Kolayca şekillenebildiğinden dolayı çok farklı alanlarda uygulanması kolay olur.

İnşaatta ihtiyaç duyulun birçok alana uygulanabilir. Kullanım sürecinin uzun olması ve dayanıklı ürünler olması rağbeti artırmaktadır. Özgün teknik tasarımı ve uygun boyutları, uygulama alanlarının geniş olmasını sağlar. Sıvanın eşit ve dengeli bir şekilde uygulanmasını sağlayarak yapının  çok daha düzgün ve estetik görünmesine yardımcı olur.

Sıva Altı Ano Profili Modelleri

Sıva eşit ve düzgün bir şekilde yapılması işçiliğin profesyonelliğini göstermesi açısından önemlidir. İnşaat firmaları ve müteahhitler yaptıkları binaların beğenilmesi için ellerinden geleni yaparlar. Sıva altı ano profili, firmaların ve müteahhitlerin yapının düzgün görünmesi için tercih ettikleri ürünlerin başında gelir. En son aşamada yapılan boyanın daha estetik durmasına yardımcı olur. Çünkü profil sıvanın pürüzsüzlüğünü sağlar.

Sıva manuel olarak yapılır. Manuel olarak yapılırken sıvanın aynı kalınlıkta yapılmasını kontrol altında tutabilmek için ek ürünlere ihtiyaç vardır. Profiller, sıva yapılırken kalınlığını sabit tutmaya yardımcı olur. Düzgün ve aynı kalınlıkta bir sıva uygulanır. Ayrıca sıvadan sonra yüzeyde gerilmeler olur. Profiller bu gerilmeleri de engeller.

Sıva Altı Ano Profili Uygulaması

Sıva yapılan yerde çatlaklar, kırılmalar, çizgiler olması hoş bir görüntü oluşturmaz. Bu hoş olmayan görüntülerin önüne geçmek için sıva altı ano profili uygulaması yapılır. Görünümün estetik olmasını sağlayan profiller aynı zamanda yapının kalitesini de artırır. Uygulamanın daha güzel durması için belli bir boşluk bırakmak gerekir. Uygulanan alana, duvarın genişliğine ve sıvaya göre değişiklik gösterir. Fakat ortalama 180 cm’lik boşluk idealdir.

Profesyonel inşaat çalışmalarında kullanılan sıva altı ano profili ile muntazam bir iş ortaya çıkmaktadır. Bu çalışmalarda kullanılmak üzere hazırlanmış olan  ürünleri incelemek ve ürünler hakkında bilgi almak için http://www.vesnametal.com.tr/urunlerimiz/siva-alti-ano-profili/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Buradaki ürünler arasında ihtiyacınız olan modeli seçerek satın alabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.