Sinema geceleri sezonu Sivrihisar’da kapattı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde geleneksel hale getirdiği “Açık Hava Sinema Geceleri” Sivrihisar ilçesinde yapılan son gösterimle tamamlandı. Vatandaşların büyük ilgisiyle gerçekleşen gösterimlerle 12 ilçede binlerce vatandaş yaz akşamlarında nostaljik sinema keyfi yaşadı.

Sinema geceleri sezonu Sivrihisar’da kapattı
19 Ağustos 2022 Cuma 12:49

        Büyükşehir Belediyesi, gelenekselleştirdiği “Açık Hava Sinema Geceleri” ile sinema salonlarının bulunmadığı 12 kırsal ilçede film gösterimleriile nostaljik yazlık sinema keyfini vatandaşlarla buluşturdu.

       "Aykut Enişte 2" adlı filmin ilçe meydanlarında vatandaşlarla buluşturulduğu etkinliğin gösterimi Eskişehir’in kırsal ilçeleri olan Günyüzü, Mihalıççık, Alpu, İnönü, Seyitgazi, Beylikova, Çifteler, Mahmudiye, Sarıcakaya, Mihalgazi ve Han ilçesinden sonra Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirildi. Sezonu Sivrihisar’da kapatan etkinlik bu yıl da binlerce izleyici ile buluştu.

Sivrihisar’da ilçe sakinleri hep birlikte sinema keyfi yaşarken, etkinlikte Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından izleyicilere gazoz ve mısır ücretsiz olarak ikram edildi.

          Etkinliğin yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten ve Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür eden vatandaşlar, “İlçemizde açık havada herkesin ücretsiz katılabildiği bir etkinlikte birlikte olmak çok güzeldi. İlçelerde bu tür etkinliklerin yapılması ile önemli bir hareketlilik oluyor. Özellikle akşam saatlerinde farklı bir aktivite yapma imkanları ilçelerimizde çok az. Ailece, sevdiklerimizle, komşularımızla hep birlikte çok güzel bir akşam yaşadık. Bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ederiz” dedi.

          Açık Hava Sinema Gecelerine gösterilen ilgi nedeniyle katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, geleneksel hale gelen çalışmanın gelecek yıllarda da sürdürüleceğini belirtti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.