SINAVA GİRECEK OLANLAR DİKKAT

Sokağa çıkma kısıtlamalarında toplu taşımayı yalnızca otobüslerle sağlayan Büyükşehir Belediyesi, 21 Şubat 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) nedeniyle sınava özel tramvay seferleri düzenleyecek.

SINAVA GİRECEK OLANLAR DİKKAT
18 Şubat 2021 Perşembe 14:29

Konuyla ilgili sınava girecek adaylardan ve sınav görevlilerinden gelen talep üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, ESTRAM ile görüşerek ALES’e girecek adaylar için yeni bir düzenleme yaptı. Yapılan açıklamaya göre 21 Şubat 2021 Pazar günü 10.15’de başlayacak sınav için Otogar-SSK, Osmangazi Üniversitesi-SSK, Otogar-Osmangazi Üniversitesi, Çankaya-Osmangazi Üniversitesi, SSK-Batıkent, SSK-Çamlıca, Şehir Hastanesi-Opera hatlarında 8.30-14.00 saatleri arasında karşılıklı seferlerin düzenleneceği belirtildi.

Tramvay ve otobüs kullanacak vatandaşların mağduriyet yaşamaması için www.eskisehir.bel.tr adresinin duyurular bölümüne 19 Şubat 2021 Cuma günü yüklenecek sefer saatlerini kontrol etmesi gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.