Seyitgazililer ve Çevre Köyler İftar Buluşması büyük katılımla gerçekleşti

Nabi Avcı’nın öncülük ettiği buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay çocuklara sürpriz yapıp karne hediyeleri dağıttı.

Seyitgazililer ve Çevre Köyler İftar Buluşması büyük katılımla gerçekleşti
09 Haziran 2018 Cumartesi 15:34

Seyitgazililer ve Çevre Köyler İftar Buluşması, Salih Zeki Anadolu Lisesi bahçesinde büyük bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar buluşmasına AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Parti milletvekili aday adaylarından Fethi Fahri Kaya,  Seyitgazili işadamı Ethem Kalın ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlahi ve ney dinletisi ile eski ramazanları da yaşatan iftar buluşmasında binlerce vatandaş birlikte iftar yapmanın manevi huzurunu yaşadı.

Her zaman kol kola, omuz omuza

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan iftar öncesinde yaptığı konuşmada, “Bugün tüm Seyitgazili hemşerilerimizi bir araya toplayalım ve birlikte iftar yapalım istedik. Sağ olsun, çok değerli bakanımız Nabi Avcı da böyle bir organizasyona öncülük etti. Seyitgazili hemşerilerimizi bir araya getirmemize vesile oldu. Odunpazarı’nda yaşayan Seyitgazili hemşerilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Odunpazarı’ndaki Seyitgazili hemşerilerimizle her zaman kol kola, omuz omuza bir ve beraber olduk. Bu birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi de bu iftar sofrasında buluşmamız. İftar davetimize katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.

Bu kalabalık önemini anlatıyor

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay yaptığı konuşmada, “Sizlerle böyle güzel bir yaz akşamında, mübarek bir akşamda bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hep diyoruz, birlik ve beraberlik içinde olunca kimse karşımızda duramaz. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Buradaki kalabalığı görünce birlik ve beraberliğin önemini

daha iyi anlıyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Sizlerle yürüyecek daha çok yolumuz var. İnşallah, 24 Haziran’da da sizlerle bayram yapacağız. Allah nice güzel bayramlara erişmeyi nasip etsin” dedi.

Nabi Avcı’dan çocuklara karne sürprizi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı da, “Allah sağlık, afiyet, huzur içinde nice Ramazanlar nasip etsin inşallah. Öncelikle karne alan çocuklarımızı, anne ve babalarını tebrik ediyorum. Sağlık ve esenlikler diliyorum. Volkan başkanımıza da böyle bir organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Şimdi çocuklarımıza karne hediyelerimizi vereceğiz” dedi. Büyük ilgi gören iftar buluşmasına aileleriyle katılan çocuklara sürpriz yapan Nabi Avcı da, Emine Nur Günay ile birlikte çocuklara karne hediyelerini dağıttı. Çocukların sevinci renkli görüntülere sahne oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.