Seyitgazililer Ata’nın huzurunda

Seyitgazililer Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde Seyitgazi Belediyesi’nin düzenlediği organizasyon ile Ata’nın huzuruna çıktı.

Seyitgazililer Ata’nın huzurunda
09 Kasım 2023 Perşembe 11:30

Seyitgazi Belediyesi’nin düzenlediği, Anıtkabir ziyaretine katılan Seyitgazililer, Atatürk’ü ebedi istirahatgahında saygıyla anmanın mutluluğunu yaşadılar. Anıtkabir ziyaretine Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Belediye Çalışanları ve yüzlerce Seyitgazi'li vatandaş katıldı. Tüm Seyitgazililer adına Başkan Tepe, mozoleye karanfil bıraktı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Polatlı'da bulunan Dua Tepe' de ziyaret edildi. Başkan TEPE “Devrimlerinin ve en büyük emaneti olan Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olarak bugün  hemşehrilerimiz ile Atamızın huzurundayız. Kendisine minnettar olduğumuzu bir kez daha söylemek isterim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.