Seyitgazi’de AK Parti adayı Erhan Erden gibi

Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden, Cevizli ve Kümbet’te üreticilerle bir araya geldi. Sancar’da da patates üretimi yapan çiftçiyi tarlasında ziyaret etti.

Seyitgazi’de AK Parti adayı Erhan Erden gibi
29 Eylül 2023 Cuma 10:53

AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olacağı ifade edilen Erden, “Cevizli bir bambaşka” diyerek “İlçemizin; ihtiyarı genci, kadını kızı, hem vefakar, hem cefakar, hem en çalışkan mahallesi Cevizli'mizin güzel insanları ile bir araya geldik. Cevizli'nin enerjisi bizleri daha da heyecanlandırdı. İyi ki varsınız. Hep birlikte inşallah çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bizleri samimiyetle kucaklayan bağrına basan Cevizlili hemşerilerimize güzel ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” paylaşımı yaptı.

ÇİFTÇİYE TARLADA ZİYARET…

Sancar’da Ergün Uysal’ı tarlasında ziyaret eden Erden “Üreten gücümüz eli nasırlı alnı terli olmazsa olmazımız eli öpülesi çiftçilerimizden Ergün Uysal abimizin Sancar Mahallesi’ndeki patates tarlasına misafir olduk. Her zaman ve her yerde, her alanda, hem sizlerle olmaya hem eksiklikleri dinlemeye hem çözümler üretmek adına her daim yanınızda olacağız. Siz varsanız biz varız. Hep birlikte el ele inşallah daha güzel hizmetler üretmeye kararlıyız. Çünkü sizler en iyisine layıksınız. Seyitgazi, inşallah sizlerin desteği ile çok daha güzel olacak“ dedi.

KÜMBETLİ GENÇLERİMİZİN ENERJİSİ

Erden son olarak Kümbet’teydi… Ziyaretinden fotoğraflar da paylaşan Erden, “Bugün günlerden Kümbet. Kümbetli hemşerilerimizle Kümbetliler Derneği’mizde bir araya geldik. Kümbetli gençlerimizin enerjisi motivasyonu bizleri daha da heyecanlandırdı. İyi ki varsınız. Bizleri samimiyetle kucaklayan bağrına basan Himmet Baba’nın torunlarına samimi ve güzel ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.