SEYİTGAZİ BELEDİYESİ DE BORCUNU AÇIKLADI

Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güllerin ardından Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe de önceki dönemden devraldıkları borcu kamuoyuna paylaştı.

SEYİTGAZİ BELEDİYESİ DE BORCUNU AÇIKLADI
28 Mayıs 2019 Salı 09:55

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, belediyeyi 22 milyon 336 bin lira borç ile devraldıklarını duyurdu.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde seçilerek göreve başlayan Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, AK Partili Hasan Kalın yönetimden kalan borç durumunu gösteren çizelgeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Tepe'nin paylaştığı listede Seyitgazi Belediyesinin  nereye ne kadar  borcu olduğu belirtildi. Seyitgazi Belediyesi'nin yaptığı paylaşımda belediyenin toplam borcunun 22 milyon 336 bin TL olduğu kamuoyuna aktarıldı

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe yaptığı açıklamada, "Şeffaf belediyecilik anlaşıyımızın ürünü olarak Seyitgazi Belediyesi'nin 31 Mart 2019 tarihine kadar olan borç listesini yayınlamış bulunmaktayız. Halkımızın takdirine bırakıyoruz"dedi.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.