SEYİR TERASI TAMAMLANDI

 Sivrihisar'daki tarihi değerler ve köklü bir geçmişe sahip evler ve sokaklar artık yukarıdan seyrediliyor.

SEYİR TERASI TAMAMLANDI
07 Ocak 2019 Pazartesi 16:51

Sivrihisar’da birçok başarılı işe ve ilklere imza atan, Sivrihisar’ın adını uluslararası düzeyde duyuran Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nün girişimleri ile tarihi saat kulesinin çevresine Seyir Terası kazandırıldı.

Sivrihisar Belediyesi tarafından her aşaması titizlikle düşünülen ve itina ile gerçekleştirilen Teras projesi ile ilçeyi ziyaret eden vatandaşlar buram buram tarih kokan Sivrihisar’ı, muhteşem manzaralarını ve tüm güzelliklerini tepeden seyretme fırsatı buluyor. Çelik konstrüksiyon üzerine ahşap ve cam döşemeden oluşan teras doğal yapısıyla ilçeye uyum sağlıyor. Her aşaması titizlikle düşünülen ve itina ile gerçekleştirilen projede yer alan yenilenen merdivenler ile tarihi saat kulesini rahatlıkla ziyaret edebilir ve Saat kulesinin ihtişamlı görüntüsünün altında yer alan Seyir Terasında manzaraya karşı keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.