Seyhan Belediye Başkanı Akay: Kazım Kurt Türkiye'ye örnek

Adana Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, ikili bir süre sohbet etti.

Seyhan Belediye Başkanı Akay: Kazım Kurt Türkiye'ye örnek
05 Mayıs 2019 Pazar 13:44

Başkan Kurt’u 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği büyük başarıdan dolayı tebrik eden Akay, Başkan Kurt’a yeni dönemde başarılar diledi. Akay, “Odunpazarı Belediyesi başarılı belediyelerimizden. Türkiye’ye örnek olan çalışmaları var. Kazım Kurt’un yeni dönemde de başarılı projelere imza atacağını biliyoruz” dedi.  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, “Adana'ya selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Değerli başkana görevinde sonsuz başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.