SES sağlık hizmeti veren binaları sordu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İl Sağlık Müdürlüğü’ne ve Osmangazi Üniversitesi’ne dilekçe ile başvurarak binaların sağlam olup olmadığına ilişkin raporların kendileri ile paylaşılmasını istedi.

SES sağlık hizmeti veren binaları sordu
06 Mart 2023 Pazartesi 13:42

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, İl Sağlık Müdürlüğü’ne ve Osmangazi Üniversitesi’ne dilekçe ile başvurarak binaların depreme dayanıklı olup olmadığını sordu. SES Şube Başkanı Birtürk Özkavak “Deprem ülkemizin gerçeklerinden birisidir. Yaşadığımız birçok deprem felaketlerle sonuçlanmış binlerce yurttaşımız hayatını kaybetmiş, yaralanmış, evleri işyerleri yıkılmış çok ağır travmalar yaşamıştır.

Ülkemizin çok büyük bir kısmı fay hatlarıyla doludur. Ne yazık ki şehrimiz Eskişehir de bu durumdan azade değildir. Bu durumda tüm binaların yapıların gerekli dayanıklılıkta olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda sendikamız, ilimiz sınırlarındaki tüm sağlık ve sosyal hizmet kurumlarının depreme dayanıklılık durumlarının incelenmesi gerektiğinden yola çıkarak kurumlara resmi olarak sormaktadır. Ve yapılan incelemelerden sonra sorunlu binaların her türlü eksikliğinin giderilmesini ve depreme dayanıklı hale getirilmesini talep etmektedir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.