ŞEHİT HABERİ ESKİŞEHİR'İ YASA BOĞDU

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine havan mermisi düşmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş’in Salihli’deki baba evine Türk bayrağı asıldı.

ŞEHİT HABERİ ESKİŞEHİR'İ YASA BOĞDU
11 Ekim 2019 Cuma 00:28

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine havan mermisi düşmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş’in Salihli’deki baba evine Türk bayrağı asıldı. 2 yıl önce Şanlıurfa Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne atanan Güneş’in 1 yıldır Akçakale görevli olduğu ve Eskişehir Osmangazi üniversitesi (ESOGÜ) mezunu olduğu öğrenildi.

ESOGÜ, sehit düşen Güneş için bir mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda, "Eli kanlı PKK/PYD-YPG’li teröristlerin bugün Akçakale’de sivil yerleşim yerlerine yaptığı havan/roket saldırılarında şehit düşen ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü mezunumuz Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş’in şehadet haberini almış olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Acılı ailemize, yakınlarına ve aziz Türk miletine baş sağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.