Şehit Dalgıç Çifteler İlçesindeki Kabri Başında Dualarla Anıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç, Eskişehir'in Çifteler İlçesi Alikan Mahallesi’ndeki kabri başında dualarla anıldı.

Şehit Dalgıç Çifteler İlçesindeki Kabri Başında Dualarla Anıldı
15 Temmuz 2020 Çarşamba 15:55

Düzenlenen törene, Vali Erol Ayyıldız, Muharip Hava Kuvvet Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan, Eskişehir Milletvekilleri Harun Karacan, Metin Nurullah Sazak, Vali Yardımcısı Akın Ağca, Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, İl Müftüsü Bekir Gerek,  askeri erkan, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin annesi Asiye Dalgıç, kardeşi Batuhan Dalgıç, ağabeyi Mustafa Dalgıç, babaannesi Zeynep Dalgıç, amcası Gökhan Dalgıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk olarak Şehit Dalgıç’ın kabri başında dua eden Vali Ayyıldız ve beraberdeki protokol üyeleri daha sonra şehidin mezarına kırmızı karanfil bıraktı. Ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra İl Müftüsü Bekir Gerek dua ettirdi.

Şehit Dalgıç’ın Alikan Mahallesi'nde bulunan kabri başında yapılan törenden sonra Vali Ayyıldız, Eskişehir Milletvekilleri Karacan ve Sazak ile beraberindeki heyet şehidin ailesini evinde ziyaret etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.