ŞEHİR TİYATROLARI KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE KADINLAR İÇİN SAHNE ALDI

Eskişehir Şehir Tiyatroları sahnelediği oyunlarla salonları doldururken, sosyal sorumluluk projeleri ile de vatandaşların takdirini topluyor. Geçtiğimiz günlerde öğretmenler için Böyledir Bizim Sevdamız oyununu sahneleyen Şehir Tiyatroları bu kez de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde kadınlar için sahne aldılar.

ŞEHİR TİYATROLARI KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE KADINLAR İÇİN SAHNE ALDI
25 Kasım 2019 Pazartesi 16:30

Şehrin kültür ve sanat hayatına büyük katkı sunan Şehir Tiyatroları, Senfoni Orkestrası ile birlikte sahnelediği Böyledir Bizim Sevdamız müzikalini 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadınlar için sahneledi. Alpu ve Seyitgazi ilçelerinden gelen ve Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nden faydalanan kadınlar ile öğrencilerin misafir olarak ağırlandığı oyunda, Şehir Tiyatroları sanatçıları başarılı performansları ile izleyicilerden tam not aldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.