“ŞEHİR PAYLAŞMAKTIR” KOLİLERİ ÜRETİCİ MARKETLERDE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiden ekonomik olarak etkilenen vatandaşlara destek amacıyla başlattığı “Şehir Paylaşmaktır” uygulaması, internet kullanamayan vatandaşlar için Üretici Marketlerde.

“ŞEHİR PAYLAŞMAKTIR” KOLİLERİ ÜRETİCİ MARKETLERDE
11 Ocak 2021 Pazartesi 13:22

Başlattığı destek uygulamasıyla hem ihtiyaç sahiplerinin hem de kooperatifler aracılığıyla üreticinin yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, ürünleri görerek almak isteyen vatandaşlar için Kurtuluş Mahallesi’ndeki ve Eskibağlar Mahallesi’ndeki Üretici Marketlerde kolilerin satışını başlattı. Uygulama kapsamında market.eskisehir.bel.tr adresine giren vatandaşlar 3 ayrı paylaşım kolisinden bütçelerine uygun olanı seçerek ihtiyaç sahiplerine destek olabiliyor. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Büyükşehir Belediyesi internet bankacılığı kullanmayan vatandaşları dikkate alarak Üretici Marketlerde de uygulamayı başlattı. Üretici Marketlerden “Şehir Paylaşmaktır” kolilerini satın alan vatandaşlar, isterlerse kolinin ulaşmasını istediği vatandaşı da belirtebiliyor. Büyükşehir Belediyesi vatandaş adına ihtiyaç sahiplerine kolileri teslim ediyor.

Paylaşım kolilerinin içindeki ürünleri Eskişehir’deki üretici kooperatiflerinin yanı sıra Artvin, İzmir, Bursa, Ankara, Manisa, Kastamonu gibi kentlerdeki üretici kooperatiflerinden de temin eden Büyükşehir Belediyesi, hem üreticiye hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.