ŞEHİR HASTANESİ YOLUNDA AĞAÇ KATLİAMI

Şehir Hastanesi bağlantı yolu üzerinde bulunan ağaçlar Karayolları ekipleri tarafından iş makineleriyle bir gecede kesildi.

ŞEHİR HASTANESİ YOLUNDA AĞAÇ KATLİAMI
19 Nisan 2018 Perşembe 13:56

Şehir Hastanesi’nin yeri belirlenirken pek çok konu gibi ulaşım faktörü de göz önüne alınmadığından yol açmak bahanesiyle onlarca ağaca bir gecede kıydılar.

Ankara yolu 8. kilometre üzerinde yapımı devam eden Şehir Hastanesi’nin bağlantı yolu yapımı bahanesiyle Karayolları ekipleri tarafından onlarca ağaç kesildi.

Şehir Hastanesi yanında bulunan eski İl Özel İdare binası önünde bulunan asırlık çam ağaçlarının gece geç vakitlerde kesilmesi, tepkiye neden oldu.

Sabahın ilk ışıklarına kadar iş makineleri ile kesime devam eden yüklenici firma, kesilen ağaçları da Büyükşehir Belediyesi’ne ait bina girişine bıraktı.


Etiketler; #şehir hastanesi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.