ŞEHİR HASTANESİ 150 SOKAK HAYVANINI BESLEYECEK

Eskişehir Şehir Hastanesi ile HAYTAP arasında yapılan anlaşma ile hastanede kalan yemekler sahipsiz hayvanlara verilecek.

ŞEHİR HASTANESİ 150 SOKAK HAYVANINI BESLEYECEK
28 Ocak 2019 Pazartesi 14:25

HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) Eskişehir Temsilcisi Ayten Tutkun’un girişimleri ile Şehir Hastanesi’nde fazladan kalan yemekler sahipsiz sokak hayvanları için değerlendirilecek. Daha önceleri çöpe giden yemekler, HAYTAP yetkilileri tarafından hastaneden alınarak sahipsiz hayvanların beslenmesi için kullanılacak.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkıları ile Eskişehir Şehir Hastanesi’nin yemek işini üstlenen Ales Gıda ve Kurumsal Hizmetler A.Ş. ile HAYTAP arasında protokol imzalandı. Şehir Hastanesi’ndeki imza töreninde Ales Gıda ve Kurumsal Hizmetler A.Ş.İşletme Yöneticisi Bahadır Çiftçi ile HAYTAP İl Temsilcisi Ayten Tutkun arasında; Eskişehir Şehir Hastanesi yemekhanesinde çıkan yemek artanlarının HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu il temsilciliği koordinasyonu ile artan miktarınca, uygun olan saatlerde alınarak besleme gönüllülerine, hayvan barınakları veya hayvan bakım alanlarına ulaştırılması konusunda anlaşma imzalandı. 
HAYTAP Temsilcisi Tutkun, çok güzel bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, “imzalanan bu anlaşma ile yaklaşık 100-150 sokak hayvanının beslenme ihtiyacını karşılayabileceğimizi düşünüyorum. Uzun zamandır yaptığımız girişimler meyvesini verdi. Bu tür anlaşmaların devamının geleceğini düşünüyorum. Fabrikalardan, yemek şirketlerinden, lokantalardan, aşevlerinden de sahipsiz sokak hayvanları için ellerinden geleni yapmalarını bekliyoruz. Artan yemekleri çöpe atmak yerine sahipsiz dostlarımız için değerlendirsinler” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.