SALİH BOZOK CADDESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Kent merkezi ve kırsalda yol yapım çalışmalarını hızlandıran Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi girişini de kapsayan Salih Bozok Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi.

SALİH BOZOK CADDESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
03 Haziran 2020 Çarşamba 14:29

Özellikle sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde tramvay hemzemin geçitlerinde ve trafik yoğunlu olan caddelerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminde deforme olan yolların da bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yunus Emre Devlet Hastanesi nedeniyle vatandaşların yoğunlukla kullandığı Salih Bozok Caddesi’nde çalışma gerçekleştiren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, caddenin büyük bölümünde sıcak asfalt serimini tamamladı.

Çalışmaların hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde malzeme tedarikine bağlı olarak devam edeceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışma yapılan alanlarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.