SAKARYA GAZETESİ’NDEN SUAT ER’İ KIZDIRAN SORU

Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin 7 milyon liraya yeni bir gayrimenkul aldığı yolundaki iddiaları Sakarya Gazetesi Başkan Suat Er’e sordu. Sorunun yanıtını sayfalarına taşıyan Sakarya Gazetesi “Olmadı başkan” dedi.

SAKARYA GAZETESİ’NDEN SUAT ER’İ KIZDIRAN SORU
14 Ocak 2021 Perşembe 12:52

Salgın döneminde esnafın zor durumunu işaret eden Sakarya Gazetesi, Esnaf Kefalet Kooperatifi tarafından alındığı iddia edilen gayrimenkulü sayfasına taşıdı. Konu ile ilgili olarak Başkan Suat Er’e sorular soran Sakarya Gazetesi’nden Merve Demir aldığı cevapları haberleştirdi. İşte o haber:

"Salgın ve kısıtlamalar nedeniyle esnaf perişan olurken, dükkanlara kilit vurulurken, esnafa destek olması gereken Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin 7 milyon liraya yeni bir gayrimenkul aldığı ortaya çıktı.

KIZDIRAN SORU

Konuyla ilgili kendisiyle görüştüğümüz Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er’e işyerini kaça aldığını sorduk. Sorumuza kızan ve hoş olmayan bir üslup ile konuşan Başkan Er ‘ Bunu haber yapmanız, yazmanız hiç uygun değil. Biz genel kurulda bunun iznini almışız, değer tespiti yaptırmışız. Bunu üçe almışız, beşe almışız ben buna burada cevap vermem’ dedi.

OTURURSUN KARŞIMA

Muhabirimize gazetecilik dersi de vermek isteyen Başkan Er ‘Böyle konularda telefonla değil, gelirsin resmi olarak oturursun Suat Er’in karşısına ‘Başkanım böyle bir şey varmış. Resmi olarak bizle açıklama yapar mısın’ dersin. Söylediğin basit bir soru değil ki’ dedi.

BİR DEĞİL İKİ KERE

Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin salgında üyelerine destek olmak yerine 7 milyon lira gibi büyük parayla yeni gayrimenkul alması ve Başkan Er’in sevimsiz üslubu bize bir değil, iki kere ‘Olmadı başkan’ dedirtti."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.