Sakallı: Ölçüsüz ve kabul edilemez iltifatlar

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için sarf ettiği "Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım" sözlerine ülke genelinden çok sayıda tepki gelirken AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı’da tepki gösterenler arasında yer aldı: Ölçüsüz ve kabul edilemez iltifatlar…

Sakallı: Ölçüsüz ve kabul edilemez iltifatlar
24 Ocak 2023 Salı 22:58

AK Partili milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız'ın "Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamalıyız" sözlerine çok sayıda tepki gelmişti. Tepki gösterenler arasına Burhan Sakallı da girdi. Sakallı sosyal medya hesabı üzerinden Şenel Yeniyıldızı etiketleyerek, “Sayın Miletvekilim @senelyediyildiz Bir milletvekiline düşen genel başkanının yükünü artırmak değil yükünü azaltmaktır Halkının, hemşehrilerinin; şehrinin ülkesinin sorunlarına sahip çıkmak, yasamaya katkı sunmaktır Ölçüsüz ve kabul edilemez iltifatlar! değil Yapmayın bunu” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.