Sakallı Nebati'nin o konuşmasını paylaştı: Biraz daha sade

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Ekonomik Dönüşüm ve Yeni Paradigmalar Zirvesi”nde yaptığı konuşma ülkede gündem olmuştu. AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı Nebati’nin konuşmasını paylaşarak şu notu düştü: “Sayın Bakanım Metin yazarınız konuşma metinlerinizi daha sade ve anlaşılır bir dille yazsa da bizim gibi Tanrı’ın aciz kulları da söylediklerinizi anlayabilsek” dedi.

Sakallı Nebati'nin o konuşmasını paylaştı: Biraz daha sade
01 Ekim 2022 Cumartesi 15:04

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Ekonomik Dönüşüm ve Yeni Paradigmalar Zirvesi”nde yaptığı konuşmada “Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.” İfadelerine yer vermişti. Ülkede gündem olan konuşması sonrasında AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Nebati’ye tavsiyelerde bulundu. Sakallı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Metin yazarınız konuşma metinlerinizi daha sade ve anlaşılır bir dille yazsa da bizim gibi Tanrı’ın aciz kulları da söylediklerinizi anlayabilsek…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.