Saç Ekimi Fiyatı Neye Göre Değişir?

Saç Ekimi Fiyatı Neye Göre Değişir?
03 Mayıs 2021 Pazartesi 15:12

Son yıllarda büyük rağbet gören saç ekimi işleminde en çok merak edilen konuların başında saç ekimi fiyatı gelir. Farklı rakamların telaffuz edilmesi kafa karışıklığına yol açar. Bu kafa karışıklığı saç ekimi yaptırmayı planlayan kişilerin endişelenmesine neden olur. Saç ekimi operasyonlarında fiyatların değişiklik göstermesinin temel nedeni, ekilen veya ekilmesi gereken greftlerin sayısıdır.

Kullanılan greft sayısı arttıkça fiyatlar da artar. Saç ekimi operasyonunda kullanılan teknik de fiyatların değişmesine neden olur. Emphair Saç Ekim Merkezinde saç ekimi yaptıran kişiler, hem yapılan işlemlerden hem de ücretlerinden son derece memnun kalır. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı ve profesyonel ekibin titizlikle uyguladığı operasyonlar sayesinde birçok kişi yaşamına doğal saçları ile devam eder. 

Uygulanan Yöntemlerin Saç Ekimi Fiyatına Etkisi Nedir?

Günümüzde saç ekimi işlemi birçok teknik ile yapılır. Bazı tekniklerde greftler, açılan kanallara ekilirken bazı tekniklerde ise implant yöntemi ile ekilir. Zorunlu haller dışında pek kullanılmayan FUT tekniğinde ise saç ekimi işlemi, saç köklerinin deri ile birlikte tabakalar halinde alınıp nakil edilmesi şeklinde uygulanır.

Birbirinden farklı bu yöntemlerin aynı şekilde fiyatlandırılması mümkün değildir. Bu nedenle Emphair Saç Ekim Merkezine başvuran hastalara öncelikle bilgisayar destekli saç analizi yapılır. Analiz sonuçlarına göre hastanın hangi operasyona uygun olduğu ve ne kadar saç köküne ihtiyacı olduğu tespit edilir. Bu nedenle muayene olmadan net bir fiyat bilgisi almak oldukça zordur.

Saç Ekimi Fiyatı Ucuz Olan Yerler Güvenilir Mi?

Saç ekimi işlemlerinde fiyatlar net olmasa da fiyatları belirleyen faktörler aynıdır. Bu nedenle piyasa fiyatının çok altında ücretleri talep eden yerlere karşı dikkatli olmak gerekir. Operasyonlarda kullanılan malzemelerin kalitesi, saç ekimi süreci için son derece önemlidir.

Ayrıca bu malzemelerin doğru şekilde kullanılması da süreci fazlasıyla etkiler. Donör bölgeden toplanan greftler ekim işlemine kadar özel solüsyonda bekletilir. Kalitesiz solüsyonda bekletilen greftlerdeki saç kökleri, canlılığını kaybetme riskini taşır. Canlılığını kaybeden saç kökünün kullanılması mümkün değildir.

Basit gibi görünen bir solüsyon bile saç ekimi sürecini riske atabilir. Bu nedenle saç ekimi işlemlerinin Emphair gibi kaliteli malzemeler ve son model cihazlar kullanan saç ekimi merkezlerinin tercih edilmesi faydalı olur. Firma sunduğu hizmetlerle kellik sorunun birçk kişi için bir problem olmasını engellemiştir. Siz de bu konuda daha fazla bilgi edinmek, fiyatları öğrenmek isterseniz https://www.emphair.com/tr/sac-ekimi-fiyatlari/ sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.