Sabır da stratejik bir mevzu değil mi?

Soner Uçak yazdı...

Sabır da stratejik bir mevzu değil mi?
15 Eylül 2022 Perşembe 10:20

Politikayı yapış tarzından öte Gaye Hoca Türkiye ve Eskişehir için kıymetli bir değer. Ancak, politik kariyerinde izlediği yol bana kalırsa hem Gaye Hoca’yı bir yere taşımayacak, hem de biz takipçilerinin başını döndürüp yere çakılmamıza neden olacak.

Bir hafta önce Antalya’da eş dost ziyareti esnasında sosyal medyayı takip ediyorum. Eskişehir’de gündem sıkıntısı yaşanıyor besbelli, ancak ne tarafa dönsem Gaye Usluer hocamızın bir demecine denk geliyorum. Şimdi tam olarak hatırlayamasam da verdiği demeçlere manşet atsaydım zannediyorum şu başlıkları kullanırdım: CHP olmadan asla, Kılıçdaroğlu adam gibi adam, Benim 7 sülalem CHP’li, Ya CHP’lisindir ya da hiçbir şey…

Antalya kavuruyor. Ancak, Gaye Hoca’nın  CHP aşkı daha da yakıcı. Dayanamayıp bir arkadaşı arıyorum. “Gaye Hoca CHP’ye geri mi döndü”

 Cevabı da tam olarak hatırlamıyorum ama dediği üç aşağı beş yukarı şu şekildeydi: Gaye hocamız resmiyette hala CHP’li değil, ancak gönülden CHP’li.

Gaye hocanın CHP’liliğini sorgulayacak değilim. Elbette geçmişte yaptığı herhangi bir tercihin cezasını tüm hayatı boyunca çeksin gibi psikopatça bir isteğim de yok.

Ancak, sabır da bir stratejik mevzu bana kalırsa. Bazen insanların hafızasına bu kadar az güven duymak insanı yanıltabilir. Biraz acele etmeden yol alınmalı hani…

İşin aslı Gaye hoca için yazı yazmak falan aklımda yoktu. Bir televizyon programına katılıyormuş tanıtımında eski CHP Milletvekili titrini kullanmayı tercih etmiş. Bana kalırsa Gaye Hocamız kendisine haksızlık etmiş. Çünkü; o yepyeni taptaze bir CHP neferi… Gerçi bilim insanı titri daha mı nezih dururdu ne?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.