Röntgen odasındaki cinayetin sebebi aldatma şüphesiymiş

Eskişehir'de dün hastane röntgen odasında işlenen cinayetin nedeninin "aldatma şüphesi" olduğu öne sürüldü.

Röntgen odasındaki cinayetin sebebi aldatma şüphesiymiş
29 Ağustos 2018 Çarşamba 15:03

İddiaya göre, S.A. (28), karısı T.A'nın (27) 8 aydır çalıştığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi İki Eylül Hizmet Binası kantinini işleten patronu Harun Güler'in (32), Atatürk Bulvarı yakınlarında emanet verdiği motosikletiyle trafik kazası geçirdiğini öğrendi. 

S.A, Harun Güler'e yardım etmek ve motosikletini almak için kaza yerine geldi. S.A, olay yerinde düşen ve ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Harun Güler'e ait cep telefonunu buldu.

Harun Güler'in yakınlarına haber vermek için telefonu açan S.A, bu sırada karısı T.A. ile Harun Güler arasındaki mesajlaşmaları gördü. Bunun üzerine 8 yaşındaki çocuğunun annesi olan eşi T.A'yı çalıştığı iş yerinden alan S.A, motosikletle Şeker Mahallesi'ndeki evlerine götürdü.

S.A. ile eşi T.A. arasında cep telefonu mesajları yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.A. eşini darbetti. S.A'nın mutfaktan aldığı bıçakla üzerine yürüdüğü karısı T.A, 1. kattaki evin camından atlayarak kaçtı. 

Evden ayrılan S.A, Harun Güler'in kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesine gitti. Röntgen odasındaki Harun Güler'i vücudunun 9-10 yerinden bıçaklayıp öldüren S.A, durumu fark eden röntgen teknisyeni kadının çığlıkları üzerine olay yerine gelen hastane polisine teslim oldu. 

Öte yandan, emniyetteki işlemleri tamamlanan S.A, adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.