REKTÖR ÇOMAKLI HELALLİK İSTEDİ

İstifa eden Rektör Çomaklı yaptığı açıklamada sağlık sorunlarının üst seviyeye ulaştığını belirterek, “Biz burası için elimizden geleni yaptık. Hedefimize vardık. Hakkınızı helal edin” dedi.

REKTÖR ÇOMAKLI HELALLİK İSTEDİ
08 Mayıs 2020 Cuma 13:54

İstifası sonrasında ilk kez konuşan Anadolu Üniversitesi Rektörü Şafak Çomaklı şunları söyledi: Bizim burada 7/24 zamanımız geçiyordu. 8 ay öce eski bir rahatsızlığım nüksetti. Doktorlar sürekli dinlenmem gerektiğini söylüyorlardı. Ben 7 Mayıs sınavlarının bitmesini bekledim. Çünkü bizim için önemli bir süreçti. Bunun yanı sıra  bir çok proje harekete geçti. Fakat benim sağlık sorunum çok ciddi boyutlara ulaştı. Ben de affımı istedim. Başkanımızdan ve Cumhurbaşkanımızdan affımı isteyerek istifamı sundum. Ben hiç kimse ile paylaşmamıştım bunu. Benim sağlığım çok önemli. 3 çocuğum var. 45 yaşındayım. Ayağımdaki rahatsızlıklar ve ciğerimdeki sorun üst noktaya ulaştı. Durumun ciddiyeti anlattım affı mı istedim. İstifamı sundum. Kabul edeceklerinden eminim. Biz hedefimize vardık, yapacaklarımızı da yaptık. Çok büyük bir sistem değişikliği yaptık. Kişi bazlı olmaktan, kurumsal hale getirdik. Herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, Çok saolun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.