Ramazanda yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edecek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ekonomik kriz sebebiyle zor günlerden geçen vatandaşlarla, onlara destek olmak isteyenleri buluşturduğu “Şehir Paylaşmaktır” uygulaması Ramazan ayında da “Ramazan Paylaşmaktır” adıyla devam edecek.

Ramazanda yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edecek
29 Mart 2022 Salı 14:30

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, beraberliğin ve dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında vatandaşların yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, iyilik hareketine aracı olmaya devam edecek. Geçtiğimiz haftalarda Esentepe, Şirintepe, Büyükdere, Erenköy, Emek ve Yeşiltepe Mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla başlayan dağıtımların Kumlubel, Ömerağa, Fatih, 71 Evler, Vadişehir ve Ihlamurkent Mahalleleriyle devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, destek uygulamasına katılmak isteyen vatandaşların market.eskisehir.bel.tr web sitesinden erzak kolisi satın alabileceğini ifade ettiler.

İhtiyaç sahiplerinin tespitinde ise mahalle muhtarlarıyla iş birliği yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, erzak kolilerinde yer alan ürünleri kooperatiflerden satın alarak, yerel üretim yapan kooperatiflere de destek oluyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.