Rabia Akman: mücadele örneği şanlı bir zafer olarak tarih sayfalarında yerini almıştır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Örgütü tarafından 2 Eylül Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yılı münasebetiyle Vilayet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Rabia Akman: mücadele örneği şanlı bir zafer olarak tarih sayfalarında yerini almıştır
02 Eylül 2018 Pazar 15:34

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan CHP İl Başkanı Rabia Akman, “2 Eylül 1922 günü tarihe adını altın harflerle yazdıran Eskişehir halkı, içinde bulunduğu zor şartlarda gösterdiği azim, cesaret ve kararlılıkla kazandığı, düşman işgalinden şehrimizi kurtardığı bu anlamlı mücadele örneği şanlı bir zafer olarak tarih sayfalarında yerini almıştır. İşte bu tarihte Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ve silah arkadaşları tarafından komuta edilen kahraman Türk ordusu Eskişehir’imizi düşmandan aldığında harap ve viran bir şehirken bugün tüm dünyanın parmak ile gösterdiği, gıpta ile baktığı bir dünya kenti olmuştur” dedi.

Törene İl Başkanın yanı sıra, ilçe başkanları ile partililer katıldı.


Etiketler; #CHP #2 eylül
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.