Promosyon ihalesine sadece Eğitim Bir Sen davet edildi

Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün promosyon ihalesini gizli bir şekilde yaptığını belirterek, "Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan personelin promosyon ihalesi Eğitim Sen başta olmak üzere Türk Eğitim Sen ve Eğitim İş e haber vermeden adeta yangında mal kaçırır gibi sadece Eğitim Bir Sen davet edilerek imzalanmıştır." dedi.

Promosyon ihalesine sadece Eğitim Bir Sen davet edildi
21 Şubat 2020 Cuma 12:26

 Alkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan personelin promosyon ihalesi Eğitim Sen başta olmak üzere Türk Eğitim Sen ve Eğitim İş e haber vermeden adeta yangında mal kaçırır gibi sadece Eğitim Bir Sen davet edilerek imzalanmıştır. Bu durumun  izahını iş yoğunluğuna bağlamak  devlet ciddiyeti ile bağdaşmaz.

Ayrıca promosyon ihalesinin seffaflığının nasıl sağlanacağı nettir. Düzenleme Kamu İşvereni ile bankalar arasında açık ve gözler önünde yapılmasını öngörmüştür.

Milli Eğitim bürokratları bu düzenlemeyi bilmiyorlar mı? Eğer iyi niyeten bağımsız algılarsak tek cevap bilerek yapıldığı yönündedir.

Çalışma barışını zedeleyen bu ihale süreci şeffaf değildir. Dışlayıcı bu tutumu Eğitim Sen olarak protesto ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.