PORSUK'TA DÖNÜŞÜM YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında şehir merkezinden geçen Porsuk Çayı çevresini kapsayan Porsuk-1 ve 2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi görüşüldü. 

PORSUK'TA DÖNÜŞÜM YAPILACAK
20 Haziran 2019 Perşembe 19:21

Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Porsuk-1 ve 2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi görüşüldü.  Projelere ilişkin konuşan AK Partili meclis üyesi Mustafa Birsen esnafın mağdur olmaması için dönüşümün 2 yıl içerisinde yapılmasını istedi.

-Müteahhit bulamayız

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise bu tür projeleri yıllara sınırlamanın mümkün olmadığını ifade ederek, "2 yılda yapmamız mümkün değil. Yıkacak ve yapacak müteahhit bulamayız"dedi. 

-Oybirliğiyle kabul edildi 
CHP'li Aydın Ünlüce ise, "Bir an önce yapılmasına katılıyorum ancak Turkiye'de yarın ne olacağı belli değil. Hukuken böyle bir karar almamız mümkün değil" diye konuştu. 
Konuşmaların ardından dönüşümle ilgili maddeler oybirliği ile kabul edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Remzi Yıldırım - 5 yıl önce
Çok güzel karar alınmış, Yılmaz hocam inşAllah bu kararı tez zamanda uygulamaya koyar, Is Bankası salhane Köprüsüne kadar olan Porsuk kenarı tinerci ve bimekân takımından kurtulur ,esnafda bir an önce yeni yerlerine kavuşur