PORSUK ÇEVRESİ’NDE HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte bir yandan cadde, bulvar ve kırsal mahallelerde asfalt çalışması gerçekleştirirken bir yandan da sorumluluk alanında bulunan bölgelerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

PORSUK ÇEVRESİ’NDE HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR
10 Haziran 2020 Çarşamba 15:48

Eskişehir’in en önemli simgelerinden biri olan ve vatandaşların çevresinde vakit geçirmekten keyif aldığı Porsuk Çayı’nda Büyükşehir Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. ESKİ tarafından dip temizliğinin tamamlanmasıyla birlikte yeşil alanların bakımını özenle gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı zamanda Porsuk Çayı ve çevresinde yenileme çalışmalarına da hız verdi. Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Sümer Mahallesi’nde aydınlatma direkleri yerleştirilirken, yürüyüş alanlarında da deforme olan yollar ekipler tarafından hızla onarılıyor.

 Hem Porsuk Çayı’nın hem de çevresinin temizliği konusunda tüm Eskişehirlilere görev düştüğünü belirten Başkan Büyükerşen “Porsuk Çayı ve çevresi vatandaşlarımızın vakitlerini geçirmekten keyif aldıkları bir yer olmaya devam ediyor. Boş vakitlerinde kitap okuyanlar, müzik aletleri çalanlar, çocuklarıyla vakit geçirmek isteyen hemşehrilerimiz bu alanları tercih ediyorlar. Porsuk Çayı’nda gerçekleştirdiğimiz dip temizliğinin ardından çevresinde de ekiplerimizce koordineli çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi kadar, bu alanlara da sahip çıkmamızın önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple özellikle çevre temizli konusunda tüm Eskişehirlilerden hassasiyet bekliyoruz. Ayrıca salgın riskinin devam ettiğini ve vakit geçirmek için bu alanları kullansak bile mutlaka maske takarak, sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerektiğini bir kez daha üzerine basarak hatırlatmak istiyorum!” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.