Porsuk Çayı’nda cesedi bulunan kişinin Recep dayı olduğundan şüpheleniliyor

Köprü altında ekipler tarafından bulunan vatandaşın Eskişehir’de ‘Seviyorum’ kelimesi ile tanınan ve halk arasında ‘Recep Dayı’ olarak bilinen Recep Yıldız olduğu tahmin ediliyor.

Porsuk Çayı’nda cesedi bulunan kişinin Recep dayı olduğundan şüpheleniliyor
07 Eylül 2021 Salı 12:54

Köprü altında ekipler tarafından bulunan vatandaşın Eskişehir’de ‘Seviyorum’ kelimesi ile tanınan ve halk arasında ‘Recep Dayı’ olarak bilinen Recep Yıldız olduğu tahmin ediliyor. Yaklaşık 9 aydır kayıp olarak arandığı öğrenilen Yıldız’ın merkezde bulunan köprülerin altında uyuduğu belirtildi. Bugün başlayan çalışmalar sonrasında polis ekipleri daha önce Yıldız’ın kaldığı alanda bir erkek cesedi buldu. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan köprünün bulunan erkek cesedinin uzun süre önce hayatını kaybettiği tespit edildi. Cesedin Yıldız’ın ait olup olmadığı ve ölüm nedeni kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılacak otopsi sonucunda belli olacak. Recep Yıldız, 2016 yılında yine Porsuk Çayına düşmüş ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılmıştı. Ardından hastanede tedavileri süren Yıldız, iyileşmesinin ardından yeniden sokaklara dönmüştü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.