Patronlarda birliktelik mesajı

ESO seçimleri kendisiyle birlikte dostluk rüzgarlarını da estirdi. Bir önceki seçimlerde ciddi rekabete giren iki isimden Nadir Küpeli, şehrin bu dostluk görüntüsüne ihtiyaç duyduğunu belirtirken, Kesikbaş ise “Bundan sonra önemli olanın bu birlikteliği devam ettirmek olduğunu söyledi.

Patronlarda birliktelik mesajı
04 Ekim 2022 Salı 17:44

Seçim sonunda konuşan EOSB Başkanı Nadir Küpeli, “Bundan sonra bu gruplarda sizden, bizden demeden birlikte çalışacağız. Şehrimizin ihtiyacı olduğu görüntü bu…” dedi.2. Dönemine yelken açan Celalettin Kesikbaş ise “Hayatımın en güzel gününü geçirdim. Birbirimizden farkımız yok. Önemli olan bu… İnşallah seçimler bundan sonra da hep dostluk havasında geçer. Önemli olan bu birliği devam ettirmek. Bunu devam ettirmeliyiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.