Paralimpik Yüzme Milli Takımı Eskişehir kampında

29 Mart-4 Nisan tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası kota mücadelelerine katılacak olan Paralimpik Yüzme Milli Takımı, antrenmanlarına Eskişehir kampında devam ediyor.

Paralimpik Yüzme Milli Takımı  Eskişehir kampında
27 Mart 2022 Pazar 16:06

12 sporcunun yer aldığı Türkiye Paralimpik Yüzme Milli Takımı, Dünya Şampiyonası Kota Yarışları öncesinde hazırlıklarını, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştiriyor. Sıkı antrenman programı ile müsabakalara hazırlanan takımda Paralimpik Yüzme Olimpiyatlarına da katılan sporcular bulunuyor. Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı sporcuları Sümmeyye Boyacı ve Baran Doruk Şimşek’te yine milli takımla birlikte ülkemizi gururla temsil etmek için sıkı antrenman programına devam ediyor.  20-29 Mart tarihleri arasındaki Eskişehir kampında sporcular, antrenmanlarına ara verdiklerinde Eskişehir’i de geziyor. Milli takım sporcuları, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesini ziyaret ettiler ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeli ile fotoğraf çektirdiler.

Türkiye Parlimpik Yüzme Milli Takımı’nı Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kota mücadelelerinde tüm takıma başarılar dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.