Pandemi döneminin en başarılı bulunan belediye başkanları belli oldu

SONAR’ın Büyükşehir Belediye Başkanlarına yönelik yaptığı “Korona dönemi başarı oranları” araştırmasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

Pandemi döneminin en başarılı bulunan belediye başkanları belli oldu
29 Temmuz 2020 Çarşamba 11:23

SONAR Araştırma şirketi corona virüsü döneminde en başarılı belediye başkanlarını belirlediği bir anket çalışması yaptı. Araştırmada, salgın döneminde belediyelerin hizmetlerinin başarı oranları vatandaşlara soruldu. Anketten çıkan sonuçlara göre corona virüsü salgını mücadelesinde en başarılı belediye başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu olarak görüldü. Ankete katılanların yüzde 58'i İmamoğlu'nun pandemi döneminde gerçekleştirdiği icraatları başarılı bulduğunu söyledi.

İmamoğlu'nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer takip etti. Ankete katılanların yüzde 57.6'sı Soyer'in salgın sürecini doğru yönettiğini ifade etti. En başarılı başkan listesinde ilk 5 sırada AKP'den sadece Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yer aldı.

Ankette 4. sırada ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer aldı. Listenin 5. sırasında CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek var. 6. sırada ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay bulunuyor. Listenin 7. sırasında ise Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yer aldı.

Büyükerşen'i Gaziantep'den Fatma Şahin izledi. Ardından Manisa'dan Cengiz Ergün ve son olarak da Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül listede yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.