Pakistan sanayi devi ESO Üyeleri ile buluştu

Eskişehir Sanayi Odası tarafından yürütülen Tedarikçi Günleri projesi kapsamında, Pakistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan SITECH GROUP ile ikili iş görüşmeleri organizasyonu gerçekleştirildi.

Pakistan sanayi devi ESO Üyeleri ile buluştu
07 Şubat 2024 Çarşamba 11:57

ESO üyesi firmaların yoğun ilgisiyle düzenlenen organizasyonda alüminyum, demir ve çelik alanında faaliyet gösteren Sitech Group firma sunumundan sonra ikili iş görüşmelerine geçildi.
Üyelerimize Alternatif Pazarlar Sunmaya Çalışıyoruz
Gerçekleştirilen tedarikçi günü ile ilgili değerlendirmede bulunan Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Üyelerimizin ihracat kabiliyetlerinin artırılması ve yeni pazarlara erişimlerinin sağlanması en çok önemsediğimiz konuların başında geliyor. Bu bağlamda birçok hizmeti üyelerimize sunuyoruz. Bugün de Pakistan devletine ait çok önemli bir firmayı üyelerimizle buluşturduk. Pakistan’dan gelen Sitech Group yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı seviyesinde bu organizasyona katılım gösterdiler. Çok sayıda satın almacı ve teknik uzmanla Eskişehir’e geldiler. İki gün boyunca hem Eskişehir sanayisini ve yatırım imkanlarını kendilerine anlattık hem de Eskişehirli firmalarımızla bir araya getirerek yeni işbirlikleri için kapı araladık. Tedarikçi Günleri etkinliklerimiz ve üyelerimiz için iş geliştirme faaliyetlerimiz devam edecek” açıklamasında bulundu.
İşbirliği Anlaşması İmzalandı
Gerçekleştirilen organizasyon dahilinde ESO üyesi ETASİS firması ile Sitech Group bünyesinde yer alan Pakistan Makine Fabrikası Limited arasında işbirliği anlaşması da imzalandı. İkili iş görüşmelerine dahil olan ESO üyesi firmalar son derece verimli toplantılar gerçekleştirerek Pakistan pazarının önemli sanayi üreticilerin biri olan Sitech Group ile işbirliği sürecini başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.