Özkavak: Memur ve emekliler hayal kırıklığına uğratıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yüzde 30’luk maaş zammına isyan eden sağlık meslek örgütleri düzenledikleri eylemle tepkisini bir kez daha dile getirdi.

Özkavak: Memur ve emekliler hayal kırıklığına uğratıldı
06 Ocak 2023 Cuma 13:33

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde toplanan ve “Hükümet al zammını başına çal” sloganları atan sağlıkçılar, en düşük maaşın yoksulluk sınırı üzerine çekilmesini istedi. Sadaka değil hakkımızı istiyoruz” diyen Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şube Başkanı Birtürk Özkavak TÜİK in marifetli hesaplamaları ve yandaş sendikalar eliyle memur ve memur emeklilerin hayal kırıklığına uğratıldığını belirtti. Özkavak “Tüm kamu emekçilerini ve emeklileri bugünün acil talebi olan en az asgari ücret artışı talebine olduğu kadar en temel talebimiz olan insanca yaşamaya yetecek yoksulluk sınırı üzerinde ücret talebine sahip çıkmak için omuz omuza vermeye çağırıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.