Özkan Alp: CHP’Yİ Kazım Kurt’tan kurtaracağım

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Ihlamurkent seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada oldukça ilginç sözlerle Kazım Kurt’a yüklendi: Sadece Odunpazarı’nı değil CHP’yi de Kazım Kurt’tan kurtaracağız.

Özkan Alp: CHP’Yİ  Kazım Kurt’tan  kurtaracağım
29 Şubat 2024 Perşembe 17:16

Ihlamurkent Seçim Ofisi açılışında konuşan AK Parti Odunpazarı belediye Başkan Adayı Özkan Alp,  “Hizmet 85 mahalleye de aynı şekilde gidecek. Herkes hizmet bekliyor. Kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı. Kapalı pazarlar olmalı. Savaş Caddesi’nde ne varsa Ihlamurkent’te de o olsun. Amacımız Eskişehir’i ilk 10 il arasına sokmak. Sadece Odunpazarı’nı değil CHP’yi de Kazım Kurt’tan kurtaracağız. Bir dakika kaybedecek vaktimiz yok. Eskişehir’in kaybettiği 25 yılı beş senede kazanacağız. Ertesi gün çalışmaya başlayacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.