Özgür Özel'in "3 belediyede geriye doğru gidiliyor" sözlerini hatırlatan Hatipoğlu: Bunlardan birisi Eskişehir'dir

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özel, 11 büyükşehir belediye başkanından üçünün, “geriye doğru gittiğini” söylemişti. AK Parti vekili Nebi Hatipoğlu bu illerden bri tanesinin Eskişehir olduğunu iddia etti.

Özgür Özel'in "3 belediyede geriye doğru gidiliyor" sözlerini hatırlatan Hatipoğlu: Bunlardan birisi Eskişehir'dir
20 Kasım 2023 Pazartesi 14:36

AK Parti il binasında basın mensuplarının karşısına çıkan Nebi Hatipoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sözlerini hatırlattı. Özel’in 3 belediyede geriye gidildiği yönündeki sözleri hatırlatan Hatipoğlu şu şekilde konuştu: “Önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var. Güzel Eskişehirimiz beceriksiz ve sadece bahane üreten bir yönetim altında günden güne eriyor. Bakın geçenlerde yeni seçilen CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel “Elimizde bulunan 3 büyükşehir de oylarda gerileme var” diyor. Bu belediyelerin bir tanesi de Eskişehirdir.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.