Özer: Ligde kalmak için daha çok çalışmamız lazım

Karşılaşmanın ilk yarısında ortaya koydukları futbolun sergiledikleri en kötü performans olduğunu belirten Özer, “Çok üzgün olduğumuz bir maçı kaybettik” dedi.

Özer: Ligde kalmak için daha çok çalışmamız lazım
29 Şubat 2020 Cumartesi 20:17

Eskişehirspor’un Akhisar karşılaşmasından aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, “Çok üzgün olduğumuz bir maçı kaybettik. Oyuna baktığımız zaman ilk yarı geldiğimizden bu yana en kötü oyunu oynadık. Değişikliklerle birlikte oyunu rakip sahaya yıktık. Bunun neticesinde 2-1’i getirdik. Son dakikalardaki Mehmet Feyzi’nin pozisyonu girse berabere bitecekti. Çok üzüldüğümüz maç. Yolumuza devam ediyoruz. Bırakmak yok. Çalışmamız lazım. Ligde kalmak için daha çok çalışmamız lazım” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.