Özel Ümit Hastaneleri, sağlık personeli ile deprem bölgesinde

10 ilde büyük bir yıkıma neden olan şiddetli depremler sonrası Eskişehir’den sağlık ekipleri de bölgedeki çalışmalar için seferber oldu.

Özel Ümit Hastaneleri, sağlık personeli ile deprem bölgesinde
08 Şubat 2023 Çarşamba 15:00

10 ilde büyük bir yıkıma neden olan şiddetli depremler sonrası Eskişehir’den sağlık ekipleri de bölgedeki çalışmalar için seferber oldu. Eskişehir Özel Ümit Hastanesi de ambulans ve personeli ile bölgede sağlık hizmeti verecek. Özel Ümit Hastanesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Özel Ümit Hastaneleri ailesi olarak, ülkemizi yasa boğan, 10 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin büyük üzüntüsü içindeyiz. Yaşanan deprem felaketini dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz. Özel Ümit Hastaneleri olarak, tam teşekküllü mobil sağlık ambulansı, sağlık personeli (doktor ve acil tıp teknisyeni), tıbbi malzeme başta olmak üzere hastanemizin tüm olanakları ile deprem bölgesindeyiz. Felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.