ÖZEL ÇAĞDAŞ OKULLARI İZMİR İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Özel Çağdaş Okulları, İzmir’de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında yardım kampanyası başlattı.

ÖZEL ÇAĞDAŞ OKULLARI  İZMİR İÇİN  YARDIM KAMPANYASI  BAŞLATTI
03 Kasım 2020 Salı 14:50

İzmir depreminin yaralarını bir nebze sarabilmek için erzak kampanyası başlatan Özel Çağdaş Okulları, erzak kolilerini itina ile deprem bölgesine ulaştıracak.

TÜM ESKİŞEHİR’DEN DESTEK BEKLİYORUZ

Konuya ilişkin açıklama yapan Özel Çağdaş Okulları Müdürü İsmail Samur, “İzmir Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. İzmir’in yaralarını sarmasına ufak da olsa bir katkımız olsun istedik ve bu amaçla bir kampanya başlattık. Değerli Eskişehir halkının, kampanyamıza destek olmak için Kurumsal İletişim Birimimiz ile irtibata geçmeleri yeterli olacaktır. Şimdiden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.