Osmangazi Üniversitesi için korkunç iddia: O da bölünüyor!

İstikbal Gazetesi’nden Murat Taşkın ile Anadolu Gazetesi’nden Soner Yüksel Osmangazi Üniversitesi’nin bölüneceği yönünde dedikoduları gündeme taşıdı.

Osmangazi Üniversitesi için korkunç iddia: O da bölünüyor!
05 Ekim 2021 Salı 10:59

Bugünkü köşesinde Osmangazi Üniversitesi’nin bölüneceği yönünde iddiaları gündeme taşıyan Murat Taşkın, iddiaların dedikodudan ibaret olmasını dilediğini belirtirken, “Umarız birileri; sırf seçim öncesinde “Eskişehir’e bir Üniversite daha kazandırdık” propagandası yapabilmek uğruna Osmangazi Üniversitesi’ni bölmek gibi bir uğraş içine girmez…” diye yazdı.

Aynı konuyu köşesinde işleyen bir diğer isim olan Soner Yüksel ise, mevcut iktidarın seçim yatırımları kapsamında Eskişehir’e 4. Üniversite müjdesi diye bir söylemle gelebilme ihtimalinin çok mümkün olduğunu belirterek . Yeni yapılan geçiş turnikeleri ve bariyerlerin Üniversite’yi 2 ayrı alana böldüğünü belirtti. Yüksel, Osmangazi Üniversitesi’nin bölünme ihtimalini sert bir dille eleştirirken, “Eskişehir’in tüm ayarları ile oynandı, Allah aşkına en azından şu akademik ayarları ile daha fazla oynamayın. Üniversite alanı ile, üretimi ile, başarısı ile gündeme gelsin. Rektör savaşı, kontrol bariyerleri, bölünme meselesi, sağlık skandalları ile değil” diye yazdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.