ORHANGAZİ’DEN BÜYÜKERŞEN’E KAZIM KURT’A TEŞEKKÜR

27 Eylül 2018 yılında ile kurulan Orhangazi Mahallesi Mahalle Meclisi 2019 yılının 2. toplantısını yaptı.

ORHANGAZİ’DEN BÜYÜKERŞEN’E KAZIM KURT’A TEŞEKKÜR
08 Ocak 2019 Salı 13:03

Toplantıya Mahalle Muhtarı İhsan Çağlar, Ömür Cami Cemiyet Başkanı İsmail Fidan mahalle meclisi yönetim kurulu, meclis üyeleri, diğer üyeler katıldı. Toplantıda; 2018 yılı çalışmaları ve 2019 da yapılması planlanan çalışmalar tekrar değerlendirildi.

Mahalle meclisinden yapılan açıklamada  Odunpazarı Belediyesi tarafından mahalle eksikliklerinin giderildiği belirtilerek, “Mahallemizin sorunlarına yönelik, Odunpazarı Belediyesine ilettiğimiz talepler, belediyenin çalışma planları içinde ele alınmaya başladı. Sokak hayvanları ile ilgili olarak aşılama ve küpe takma, yeni park yapımı için uygun hava şartlarının beklendiği, bazı parkların bakım ve temizliklerinin yapıldığı, çöp sorunları ile ilgili olarak temizlik işleri müdürü meclisimize bilgilendirmeler yaptı, ömür caminin eksikleri tamamladığı görüldü”  denildi.

BÜYÜKERŞEN ANINDA TALİMAT VERDİ

Meclis üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e de teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ziyaret edilerek sorunlarımız iletildi. Sayın Büyükerşen taleplerimizi dikkatle dinledi ve acil çözülmesi gerekten sorunlar için ilgili birimlere ziyaretimiz esnasında anında gerekli talimatları verdi” dediler.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTE 

Sorunlara da değinen meclis üyeleri mahallenin sorunlarını şu başlık altında topladı:“Büyükşehir Belediyesi Ulaşım daire başkanlığı ile birlikte, Mevcut otobüs durakları yeniden ele alındı, bazılarına yenilemeler, kapalı yeni duraklar yapılması planlandı. Bu konuda ulaşım dairesi ile çalışmalarımız devam etmektedir. Mevcut otobüs güzergahlarının, yeni alınacak otobüsler ile yeniden düzenlenebileceğini bizlere yazılı olarak iletildi. Mahallemizde Şehirlerarası otobüs durağı için, Ulaştırma Bakanlığına, Trafik sorunları için Karayollarına dilekçeler verilmesi planlandı.”

Açıklamanın sonunda ise, “Demokratik bir katılım ile kurulan Orhangazi Mahalle meclisi olarak; mahallemizin sorunlarına hep birlikte çözüm aramaya devam edeceğiz. Bizlere destek olan, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a ve ilgili bürokratlarına, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve bürokratlarına bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadesine yer verildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.